Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018


Το kariera.gr διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης στις 30 και 31 Μαρτίου 2018 στη ΔΕΘ Helexpo – Περίπτερο 14. Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Οι Ημέρες Καριέρας είναι μια προσπάθεια του kariera.gr ώστε να ενισχύσει την απασχόληση και να σε φέρει κοντά σε εταιρίες που προσλαμβάνουν και μελλοντικούς σου εργοδότες. Πιστεύουμε πως για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους όσους αναζητούν εργασία οφείλουμε να τους μεταφέρουμε γνώση και εμπειρία ώστε να δρουν ακόμη πιο ενεργά!
Έλα στη φετινή συνάντηση των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης για να γνωρίσεις και να συζητήσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.
Το διήμερο περιλαμβάνει συνεντεύξεις εργασίας και ενημέρωση για graduate trainee programs. Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας και Βιογραφικού από υπεύθυνους επιλογής προσωπικού.
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν – απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.
  • Περισσότερες πληροφορίες εδώ…