Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Έρευνα με τίτλο «Τεχνολογικές Τάσεις 2018: Η Ιδανική Επιχείρηση»

Η Deloitte δημοσιοποίησε την τελευταία έκδοση της ετήσιας έρευνας που πραγματοποιεί, εξετάζοντας τις τάσεις και την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις, με τίτλο «Τεχνολογικές Τάσεις 2018: Η Ιδανική Επιχείρηση».

Μεταξύ των τάσεων για το 2018 συγκαταλέγονται:
  • Τεχνολογικός Επαναπροσδιορισμός: Οι στρατηγικές αποφάσεις των εταιρειών στον 21ο αιώνα συνδέονται άρρηκτα με την τεχνολογία. Η συγκεκριμένη σύνδεση οδηγεί τις επιχειρήσεις να επαναπροσδιορίσουν τους τρόπους με τους οποίους υιοθετούν, παραδίδουν και εξελίσσουν τις αποφάσεις τους μέσα από τεχνολογικά ευρήματα και λύσεις.
  • Ψηφιακή Πραγματικότητα: Αντιπροσωπεύει το επόμενο στάδιο της τεχνολογικής και ψηφιακής επανάστασης των τελευταίων ετών.
  • Φυσικό και Ψηφιακό Εργατικό Δυναμικό: Αναλύει τις διαδικασίες διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε περιβάλλοντα όπου οι άνθρωποι και οι τεχνολογικές εφευρέσεις αλληλοεπιδρούν και συνεργάζονται αρμονικά.
  • Νέος Πυρήνας: Εξετάζει πώς οι βασικές λειτουργίες οικονομικών και εφοδιαστικής αλυσίδας επαναπροσδιορίζονται λόγω της εισόδου των ψηφιακών τεχνολογιών και της υπαναχώρησης των παραδοσιακών λειτουργικών ορίων.

Περισσότερα εδώ...