Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Συνέδριο με θέμα «Economy 4.0 - Ψηφιακές Εφαρμογές για τις ΜΜΕ», Θεσσαλονίκη

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει συνέδριο με θέμα: "Economy 4.0 - Ψηφιακές Εφαρμογές για τις ΜΜΕ", τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 9.00-17.00 στο Ξενοδοχείο Lazart στην Θεσσαλονίκη. Οι κεντρικοί ομιλητές από Γερμανία θα είναι ο Prof. Dr. Hartmut Hirsch-Kreinsen, Digitalization Expert in Economical and Industrial Sociology και η κα Martina Lübon, Director της ηγετικής έκθεσης CEBIT στον τομέα της ψηφιοποίησης.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και γερμανική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία.
Στο συνέδριο, με κεντρικό θέμα “Economy  4.0 - Ψηφιακές εφαρμογές για τις ΜΜΕ“, διακεκριμένοι Έλληνες και Γερμανοί ειδικευμένοι θα αναπτύξουν και θα παρουσιάσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις για την ψηφιοποίηση και το Economy 4.0
Κύριες Θεματικές Ενότητες:
  • Τεχνολογίες
  • Οικονομικό πλαίσιο
  • Νομικό πλαίσιο
  • Best Practices
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ…







---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Έναρξη: Φεβρουάριος 2018.
Διάρκεια Σπουδών: Τρία εξάμηνα.
Υποβολή αιτήσεων: έως 22/01/2018.
Πληροφορίες εδώ...