Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση με θέμα: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στις ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών)

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στις ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών)», την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00-21:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1ος όροφος). Είσοδος ελεύθερη, απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Ομιλίες
  • Η κ. Τζελίνα Μακραντωνάκη, μέλος του Δ.Σ. της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών της Π.Κ.Μ., παρουσιάζει το Thessaloniki Smart up InnovationHub.
  • Ο κ. Νίκος Τσονιώτης, CEO και Co-founder της Contest4Causes και συντονιστής του group SKG Startupers, παρουσιάζει την καινοτόμα και βραβευμένη εφαρμογή fund-raising για καλό σκοπό και αναλύει τις τάσεις και προοπτικές της επιχειρηματικότητας στον κλάδο των ΤΠΕ.
  • Η κ. Ειρήνη Πατσιούρα, οικονομολόγος και στέλεχος της Vidavo, παρουσιάζει καινοτόμες εφαρμογές για e-health και αναλύει μεταξύ άλλων το πώς η εταιρεία κατάφερε να λάβει χρηματοδότηση και να αναπτυχθεί εντός και εκτός Ελλάδος.
  • Ο κ. Βασίλης Τερζής, απόφοιτος του MIS και σύμβουλος έρευνας αγοράς της ΝetValue-Neuromarketing, εξηγεί πώς τα social media επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα και πώς μπορεί μια επιχείρηση να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με αποτελεσματικό τρόπο.
  • Η κ. Ευγενία Αλεξανδροπούλου, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διδάσκουσα του MIS, αναλύει νομικά θέματα της επιχειρηματικότητας στις ΤΠΕ, με έμφαση στη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των πελατών.
  • Ο κ. Ιορδάνης Ελευθεριάδης, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Διευθυντής του MIS, επισημαίνει τη σημασία της εκπαίδευσης στις ΤΠΕ και παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα σπουδών του Μεταπτυχιακού στα Πληροφοριακά Συστήματα.

Ώρα προσέλευσης: 18:30 - Ώρα έναρξης: 19:00
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο
(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής).

Σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος επιθυμεί να συμμετέχει, μπορεί να έρθει λίγο πριν την ώρα έναρξης και εφόσον υπάρχει διαθέσιμη-κενή θέση να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε.