Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη στην εταιρεία BETA CAE Systems Α.Ε.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00-21:00, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BETA CAE Systems Α.Ε.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας και είχε ως σκοπό τη γνωριμία με τη BETA CAE Systems Α.Ε., μια πρωτοπόρο και καινοτόμο ελληνική εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού CAE (Computer-Aided Engineering).
Με ένα ευρύ πελατολόγιο σε ολόκληρο τον κόσμο και χιλιάδες εγκατεστημένες άδειες χρήσης των προγραμμάτων της, η BETA CAE Systems Α.Ε. κατέχει σήμερα δεσπόζουσα θέση στην παγκόσμια αγορά, ενώ ανήκει στις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ελλάδος (Hellastat). 
Στα πλαίσια της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις της BETA CAE Systems Α.Ε. στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κουβράκης Παναγιώτης, πραγματοποίησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με την εταιρεία και τον κλάδο της, την επιχειρηματικότητα, τις προοπτικές εργασίας, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και πολλά άλλα θέματα, ενώ παράλληλα απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων. 
Εκ μέρους των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα που συμμετείχαν στην επίσκεψη, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία BETA CAE Systems Α.Ε. και τον κ. Κουβράκη προσωπικά για τη θερμή τους φιλοξενία, καθώς και τον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.